Om Scanmatic

Scanmatic-gruppen består i dag av 4 selskaper, Scanmatic AS, Scanmatic Elektro AS, Scanmatic Environmental Technology AB og Scanmatic Instrument Technology AS.

Scanmatic AS har i dag 51 ansatte og en årlig omsetning på ca. 110 MNOK. Scanmatic AS har hovedkontor på Krøgenes like utenfor Arendal.

Scanmatic Elektro AS, som tilbyr installasjon, elektroentrepriser og bygging av teknisk infrastruktur, har i dag 150 ansatte og en årlig omsetning på ca. 500 MNOK. Scanmatic Elektro har en egen fiber-avdeling som består av 10 personer, der oppdragene er energiverk, kommuner, statens vegvesen. Typiske oppdragsgivere er JBV, Statens Vegvesen, Energiverk, Kommuner og andre entreprenører. Scanmatic Elektro har også en egen avdeling innen mobil- og radioinfrastruktur. Scanmatic Elektro har hovedkontor i samme bygg som Scanmatic AS.

Scanmatic In Situ AB har kontor i Stockholm, Ockelbo, Umeå og Skellefteå og tilbyr samme løsninger som Scanmatic AS og Scanmatic Instrument Technology AS til det svenske markedet. I tillegg til  høy kompetanse på prosjektering og instumentering innen vindkraft samt damistrumentering. De er i dag 12 ansatte og  leverer blant annet målestasjoner til SMHI (Sveriges Meteorologiska og Hydrologiska Institut), Statkraft, Vattenfall, Strålsäkerhetsmyndigheten og Eolus.

Scanmatic Instrument Technology AS (tidligere ITAS) har i dag 7 ansatte og holder til på Ås, utenfor Oslo. Deres kunder er blant annet Meteorologisk institutt, forskningsmiljøer og havbruksnæringen.

Vår kompetanse

Scanmatic benytter spisskompetanse innen sensorteknologi, databehandling og datakommunikasjon for å designe og levere instrumenterings- og kommunikasjonsløsninger for samferdselssektoren.

Typiske leveranser til samferdselssektoren er klimastasjoner, SRO-anlegg (Styring, regulering og overvåking) til tunneler og broer, ITV-systemer, skiltstyringssystemer og andre sikkerhets- og overvåkingssystemer.

Scanmatic har lang erfaring i prosjektgjennomføring, og gjennom gode rutiner og et etablert kvalitetssystem gjennomføres prosjekter på en trygg og sikker møte.

Vi følger de til en hver tid normer og regler som gjelder for bransjen i forbindelse med prosjektgjennomføring og leveranser.

Etablert i 1971

Scanmatic har siden etableringen i 1971 fokusert på utvikling og leveranse av kvalitetsprodukter og systemer innen industriell instrumentering, overvåking og kontrollsystemer til profesjonelle, industrielle kunder innen samferdsel, forsvar, offshore og fornybar energi.

En typisk Scanmatic leveranse er et robust industrielt system designet for høy pålitelighet og lang levetid i et krevende miljø, ofte utendørs. Våre løsninger er basert på åpne standarder og består ofte av en blanding av standard hyllevare HW og SW, egne produkter og egenutviklet SW.

Vi tar gjerne totalansvar for systemdesign, utvikling, sammenstilling, installasjon, idriftssettelse og periodisk vedlikehold.

Vi tilbyr service og vedlikeholdsavtaler med garantert responstid der vi i større eller mindre grad overtar driftsansvaret for våre kunder. Vi har dedikerte team som med faste intervaller reiser rundt og utfører periodisk vedlikehold for kundene våre.

 

Kontakt oss

Forsvar og offshore

Christian Jørgensen
christian.jorgensen@scanmatic.no
+47 93 06 86 49

Samferdsel

Stig Yngvar Nilsen
stig.nilsen@scanmatic.no
+47 90 85 22 59

Energi og Miljø

Nils Lofstad
nils.lofstad@scanmatic.no
+47 91 64 79 22

Service og support

Clas J. Garcia de Presno
clas.presno@scanmatic.no
+47 92 41 78 26

Tor Andersen Ulltveit-Moe

Salgslærling
tor.ulltveit-moe@scanmatic.no
+47 37 05 95 00

Salgssjef

Johannes Skar
Johannes.skar@scanmatic.no
+47 91 33 14 55

Ta gjerne kontakt med en av våre dedikerte selgere hvis du ønsker mer informasjon om Scanmatic og våre løsninger.