Om oss

Scanmatic har siden etableringen i 1971 fokusert på utvikling og leveranse av kvalitetsprodukter og systemer innen industriell instrumentering, overvåking og kontrollsystemer til profesjonelle, industrielle kunder innen samferdsel, forsvar, offshore og fornybar energi.

En typisk Scanmatic leveranse er et robust industrielt system designet for høy pålitelighet og lang levetid i et krevende miljø, ofte utendørs. Våre løsninger er basert på åpne standarder og består ofte av en blanding av standard hyllevare HW og SW, egne produkter og egenutviklet SW.

Vi tar gjerne totalansvar for systemdesign, utvikling, sammenstilling, installasjon, idriftssettelse og periodisk vedlikehold.

Vi tilbyr service og vedlikeholdsavtaler med garantert responstid der vi i større eller mindre grad overtar driftsansvaret for våre kunder. Vi har dedikerte team som med faste intervaller reiser rundt og utfører periodisk vedlikehold for kundene våre.

Selskapet har i dag 48 ansatte og en årlig omsetning på MNOK 90 i 2015. I tillegg har vi et datterselskap, Scanmatic Elektro, som tilbyr installasjon, elektroentrepriser og bygging av teknisk infrastruktur.

Scanmatic Elektro er pt. 61 ansatte og hadde en omsetning på MNOK 238 i 2015. Elektro har også en egen avdeling på fiber som består av 10 personer, der oppdragene er energiverk, kommuner, statens vegvesen. Typiske oppdragsgivere er JBV, Statens Vegvesen, Energiverk, Kommuner og andre entreprenører.

Scanmatic har hovedkontor på Krøgenes like utenfor Arendal. I tillegg har vi et avdelingskontor i Stockholm som betjener våre svenske kunder.